Hoppa till sidans innehåll

Arosträffen och GotElit

10 OKT 2018 19:12
Då har säsongens två första tävlingar med LBMK-deltagande gått av stapeln. Arosträffen i Västerås och GotElit i Göteborg och det blev pallbesök i båda!
  • Uppdaterad: 10 OKT 2018 19:12

En gäng tappra LBMK-are siktade in sig på Arosträffen i Västerås och visade att det kan bli en riktigt bra säsong även i år. Pallplats direkt för såväl Fredrik i HSB (brons) och Oskar i U13 (silver) efter stundtals imponerande spel. Dessutom kvartsfinal i HSC för Jonathan och ytterligare några slutspelsplatser.

Helgen efter styrdes kosan till Göteborg för GotElit. Oskar och Ville i U13 och Gustav i U17, en turnering som samlar de allra bästa ungdomarna i Sverige och konkurrensen är minst sagt stenhård.

Oskar stötte på Sverigeettan direkt och lyckades inte ta sig vidare från poolen, medans Ville via fin poolseger tog sig till kvartfinal där 19-21 i skiljeset snöpligt stoppade medaljplanerna. Kvarten även i dubbel för Oskar och Ville blev en lysande avslutning för deras del. Bra jobbat, grabbar, pallen nästa gång?!

Gustavs singelspel stannade i gruppspelet, men i MJT-dubbeln, tillsammans med Simon Wahlström, Spårvägen, ledde det ända till final! Knapp 20-22, 17-21-förlust gjorde att de fick en fin silverbuckla till prisskåpet. Mycket starkt, då de aldrig ens träffats förut.

Skribent: Per Hedström
Epost: Adressen Gömd

 lbmk fACEBOOK

 

 

 

ABB

bilmetro-logo

 Loxodonta AB Logo

 

 Vinylverkstan

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Ludvika BMK - Badminton
Bilvägen 6
77142 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

test