Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


SF logga_devis

test

I Badminton Europes Summer School i Slovenien deltog i år tre svenska ungdomsspelare och tre tränare under en intensiv och givande vecka i juli.
 
När det stora danska stjärnan Viktor Axelsen blev skadad klev en annan spelare fram ur skuggan. Idag kan Anders Antonsen bli historisk som den fjärde danska spelaren att vinna VM-guld i herrsingel.
 
Sök eller nominera en ledare eller tränare som är med och utvecklar Badmintonsverige, till höstens Jan Åhrbergs-stipendium. Sista ansökningsdag är 30 september.
 
Rickard Nilssons Parabadminton-VM tog slut i åttondelen. Det blev förlust i två raka set. – Som det känns nu är jag besviken. Jag hade så gärna velat vinna och gå ett steg till, säger han.
 
Det blir Danmark och något överraskande Holland som försvarar Europas färger när kvartsfinalerna i badminton-VM spelas under fredagen.
 
Danish Junior Cup och Danish Junior Cup U17 arrangeras 23-25 augusti och ingår i BEC Junior Circuits. Tävlingarna är bra förberedelser inför kommande U17-EM och junior-VM. Totalt deltar 44 svenska spelare.
 
Det blev en mindre lyckad tredjedag för Sverige i badminton-VM. Både Felix Burestedt och Johanna Magnusson/Emma Karlsson förlorade sina sextondelsfinaler i raka set.
 

Bra VM-start för Rickard

(2019-08-20 15:28)
Rickard Nilsson fick en härlig start på Parabadminton-VM i Basel, Schweiz. Först en överraskande seger i mixed, och sedan en säker vinst i singel. – Väldigt roligt och skönt att komma igång bra, säger han.
 
Felix Burestedt är vidare till andra omgången i badminton-VM efter att ha vunnit över tjecken Adam Mendrek med 21-11, 21-18.
 
Emma Karlsson och Johanna Magnusson vann sin första match i badminton-VM i Basel. Setsiffrorna blev 21-14, 18-21, 21-8 mot det tjeckiska paret Basova/Fuchsova.
 
Imorgon drar de 25:e världsmästerskapen i badminton i gång i Basel. De svenska förhoppningarna står till Felix Burestedt, Johanna Magnusson/Emma Karlsson samt Rickard Nilsson som tävlar i Parabadminton-VM.
 
Nedan finner du information om planering för förbundets U15 verksamhet. Förbundets stora mål är under kommande år Europamästerskapen i Februari 2020. Uttagningskriterierna finns som bilaga.
 

Seriepyramiden Div 1-4

(2019-08-16 10:19)
Seriepyramiden för Div 1-4 presenteras här.
 

Seriepyramiden Div 1-4

(2019-08-16 10:19)
Uppdaterad version av Seriepyramiden för Div 1-4 presenteras här.
 
I går, torsdag 15 augusti, gick tiden ut för lagen i Badmintonligan att anmäla sina trupper inför säsongen 2019-2020. Här presenteras samtliga spelartrupper för kommande säsong.
 

 lbmk fACEBOOK

 

 

 

ABB

bilmetro-logo

 Loxodonta AB Logo

 

 Vinylverkstan

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Ludvika BMK - Badminton
Bilvägen 6
77142 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ludvikabmk.se

Se all info

test