Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


SF logga_devis

test

Europamästerskapen individuellt arrangeras i Kiev Ukraina, datum 21-26 april 2020. Badminton Europe har tagit ut möjliga deltagande spelare till mästerskapet i alla fem kategorier och förbundet har därefter gjort sin uttagning.
 

SM Trofén 2020

(2020-02-27 16:43)
SM Trofén, Svensk Badmintons äldsta vandringspris, tillfaller den förening som vid de olika SM-tävlingarna under säsongen erhåller högsta poängen.
 
Preliminära datum för landslagsläger sommar 2020.
 
Seniortävlingarna YONEX German Open 2020 och Polish Open 2020 har skjutits upp, meddelar Badminton World Federation. Berörda svenska spelare är informerade. Beslutet påverkar inte ungdomstävlingen German Junior Open som spelas i Berlin samma vecka.
 
Trollhättan lyckades på hemmaplan vända på kvartsfinalen mot Umeå i Victor Badmintonligan. Efter Golden set-vinst blev Trollhättan klara för semi. Där väntar Fyrisfjädern…
 
Påvelund vände och vann kvartsfinalen i Victor Badmintonligan mot Aura. Efter en riktig rysare stod hemmalaget som segrare. Matchhjälte: Gabriel Ulldahl i Golden set.
 

Uttagning 6 Nations U17

(2020-02-25 16:12)
Uttagning från förbundet har gjorts till 6 Nations för U17 spelare, datum 9-13 april 2020. 6 killar och 6 tjejer har blivit uttagna.
 
Dutch Junior i Harleem tillhör en av världens bästa junior tävlingar, den arrangeras 26feb-1mars och det är många deltagande länder från Asien och de bästa från Europa deltar. Förbundet har tagit ut en trupp av spelare till tävlingen.
 
Nu ska kvartsfinalduellerna i Victor Badmintonligan avgöras. Kan Påvelund och Trollhättan vända matcherna till sin fördel? Svar kommer på tisdag och onsdag kväll.
 
Två guld var till Cecilia Wang, Fyrisfjädern och Joel Hansson, Västra Frölunda i dubbel och mixed i Victor U19 SM.
 
Sveriges bästa badmintonjuniorer samlas i helgen i Trollhättan för att göra upp om medaljerna vid Victor U19 SM. Sammanlagt ställer 97 spelare från hela landet upp i hopp om bra matcher ända fram till finalerna som avgörs i morgon söndag.
 
Sista ansökningsdag för LOK-stöd för höstens aktiviteter är den 25 februari. Ansökan gör ni på er förenings IdrottOnline-sida.
 
Austrian Open arrangeras i Wien den 19-22 februari. Tävlingen är på challenge nivå med en prissumma på USD 25.000. Flera svenska spelare är anmälda.
 
Spain Masters arrangeras i Barcelona 18-23 februari och är en BWF World Tour Super 300 tävling med en prissumma på USD 170.000. Från Sverige deltar Felix Burestedt och Jacob Nilsson i herrsingel.
 
Det blev en magisk helg i Frankrike för det svenska laget vid U15-EM. Romeo Makboul vann guld i herrsingel och Filip Swahn tog brons. Tillsammans spelade de två även hem brons i herrdubbel.
 

 lbmk fACEBOOK

 

 

 

ABB

bilmetro-logo

 Loxodonta AB Logo

 

 Vinylverkstan

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Ludvika BMK - Badminton
Bilvägen 6
77142 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ludvikabmk.se

Se all info

test