Hoppa till sidans innehåll

LBMK i Svenska Cupen

25 APR 2018 06:45
En medalj, Dalarnas enda, till LBMK i Svenska Cupen!
  • Uppdaterad: 25 APR 2018 06:48

Ludvika BMK bidrog med inte mindre än fyra av Dalarnas totalt tolv spelare till årets upplaga av Svenska Cupen i Uppsala. Enda medaljen till länet landade också hos oss!

Ville Pettersson och Oskar Langanger upprepade fjolårets bronspeng då grabbarna även i år tog sig fram till semifinal i dubbel för 06:orna. Där sprang de på Stockholmsparet Makboul/Tegenmark, som vann hela klassen i säker stil. Ville tog sig vidare även i singelspelet, där det tog stopp i 1/8-delsfinalen mot Filip Swan, Stockholm. Oskar sprang på samme Swan redan i poolspelet och föll knapp även i sin andra singelmatch.

Hugo Langanger hamnade i en riktigt tuff pool med alltför svåra motståndare. Trots bra spel och en wo-seger blev det inget slutspel för Hugo denna gång.

Gustav Hedström gjorde en stark comeback efter en långvarig skada och tog sig via två imponerande segrar vidare till slutspel. Där blev andraseedade Emil Söderdahl, Stockholm, för svår. 18-21 i första set var riktigt starkt, men sen tröt orken i denna 1/8-delsfinal. I dubbel tillsammans med Faluns Victor Ängsås för första gången, blev Västergötlands Kjellén/Isaksson för svåra i raka set.

Skribent: Per Hedström
Epost: Adressen Gömd

 lbmk fACEBOOK

 

 

 

ABB

bilmetro-logo

 Loxodonta AB Logo

 

 Vinylverkstan

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

Postadress:
Ludvika BMK - Badminton
Bilvägen 6
77142 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

test